Over Chic Chiq

Over Chic Chiq

Op Ayurveda gebaseerde cosmetica
Chic Chiq-producten volgen de drie basisregels van de schoonheidsverzorging van Ayurveda:


- reinigen

- voeden

- hydrateren


We gebruiken natuurlijke en luxe ingrediënten van over de hele wereld. Of het nu witte kurkuma is die in de Himalaya is geoogst, delicate rozenblaadjes uit Bulgaarse velden of voedende algen uit de oceanen, we selecteren zorgvuldig alleen de beste ingrediënten.

Pure Ayurveda-producten hebben de neiging om een ​​sterke kruidige, medicijnachtige geur te hebben. Hiervoor hebben we een oplossing bedacht.

We hebben speciale aandacht besteed aan al je zintuigen en zorgen voor een rustgevende en ontspannende ervaring tijdens je huidverzorgingsritueel.

We hebben ons vooral gericht op het bereiken van een soepele textuur, een ontspannend aroma en een schoon en hydraterend effect voor je huid.

Dit hebben we kunnen doen zonder de geest van de traditionele Ayurveda-cosmetica in gevaar te brengen.

Onze zorgvuldig geselecteerde bamboe-verpakkingen zijn niet alleen een mooie toevoeging aan je badkamerplank, maar zijn ook milieuvriendelijk en volledig duurzaam.

#SlowBeauty - Waarom een poedermasker?


Wist je dat de eerste bekende cosmetica ter wereld een gezichtsmasker in poedervorm was? We hebben zelfs onze eigen moderne versie van het traditionele Haldi-masker. Maar waarom zijn maskers in poedervorm beter voor je huid?


Bij het combineren van ingrediënten in een vochtige of vette formule worden deze ingrediënten ook geactiveerd, hierdoor verandert de sterkete en vermindert het effect op de huid vanaf het moment van productie. Dit vermindert vervolgens ook de levensduur van het product en vereist dat producten worden behandeld met conserveermiddelen.


Vitamine C heeft bijvoorbeeld een zeer korte houdbaarheid eenmaal gemengd met water en is in plaats daarvan het meest stabiel in een droge, poedervorm.

De exotische ingrediënten in onze CHIC CHIQ-gezichtsmaskers worden alleen geactiveerd wanneer ze worden gemengd met warm water. Als gevolg hiervan gaat het masker langer mee omdat je zelf kiest wanneer je het wilt activeren. Hierdoor kunnen wij ook de vereiste toevoegingen van conserveermiddelen en stabilisatoren verminderen.


Deze poedervorm maakt het product fris en gezond voor jouw huid. Jouw CHIC CHIQ-gezichtsmaskers volgen de 5000 jaar oude traditie van Ayurveda en bieden een "doe-het-zelf" -ervaring zonder het bijbehorende gedoe.

#NOWAGE #CHICCHIQ


Hoewel we een oude bewezen filosofie gebruiken voor onze schoonheidsroutine erkennen we ook de realiteit van het leven in een moderne wereld.


Jouw tijd is waardevol en je verwacht het beste van jouw schoonheidsroutine. Je houdt van het leven in de moderne tijd en je profiteert van alle moderne mogelijkheden.


Bij CHIC CHIQ omarmen we deze moderne realiteit, zonder afbreuk te doen aan onze huidverzorging of onze levensstijlkeuzes. Onze schoonheidsverzorgingsproducten zijn zorgvuldig ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen en geven je een persoonlijk schoonheidsritueel in ruil voor slechts 15 minuten van je tijd.


Wij zijn ervan overtuigd dat CHIC CHIQ het moderne ritueel is waar de wereld op heeft gewacht.


Bekijk onze Shop voor op Ayurveda geïnspireerde, natuurlijke cosmetica

Telefoon: 0573 - 789044

Adres: Dorpsstraat 76

7261 AX, Ruurlo

Copyright Statement

Ja, ook op deze website worden cookies gebruikt. Geef je hiervoor toestemming?

Accepteren